dinsdag 17 juli 2012

Shoplog: Zoveel leuks!

Ja hoor... Ik kon het weer niet laten. Dit is eigenlijk helemaal niets voor mij, maar ik heb me echt weer laten gaan. Ik ben altijd heel erg zuinig geweest en heb altijd heel moeilijk geld uit kunnen geven, maar ik heb soms van die buien dat het bijna een verslaving wordt!
Zoals vandaag.
Ik ben vandaag bij de Action geweest, Schoenenreus, C&A en Big Bazar.
Dit heb ik bij de Action gekocht:
De Action heeft nieuwe oogschaduws! Per palette 0,75 euro! Ze zien er echt veelbelovend uit. Ze hadden nog veel meer kleurtjes en ik heb enorm zitten twijfelen of ik ze gewoon allemaal zou kopen, maar ik wil er liever eerst een paar testen voordat ik de rest van de kleuren koop.
Ik gebruik echt te weinig oogschaduw en ik zit nog in mijn probeer- en leerfase. Ik ben nu pas aan het leren hoe je oogschaduw moet gebruiken, hoe je het beste kunt aanbrengen en welke kleurtjes je kunt combineren. Ik dacht altijd dat blauw niet mooi zou staan bij mij, omdat ik groen-grijze ogen heb, maar misschien dat het wel mooi is in combinatie met de middelste kleur: turquoise en in combinatie met een blauw jurkje ofzo. Dit is de kleur Jasmine no 325.
 Dit zijn de warme kleurtjes: goud en brons met de naam Sunflower no 323.
 Ik wil graag een keer smokey eyes bij mezelf uitproberen. Dit is de kleur Black Rose no 324.
Eindelijk heb ik een mooie glitter top coat gevonden. Deze heet Diamond Sky DNC 16 voor 0,45 euro!
En een leuke peach kleur die ik nog helemaal geen heb, geloof ik. Dit is de kleur Pink Diamond DNC 91. Waarom het Diamond heet weet ik niet, want volgens mij zitten er geen glitters of shimmers in.

En toen ging ik naar de Schoenenreus. Ik heb dichte schoenen nodig, maar zag deze staan. Ik heb altijd al zulke soort pumps willen hebben, maar zonder riempje kan ik er niet op lopen. Op de een of andere manier schieten mijn hakken uit de schoen tijdens het lopen, maar bij deze gebeurt dat niet en ik vind eigenlijk met riempje nog veel leuker ook!
De hak is heerlijk groot! Daar hou ik van. Met mijn 1.50m wil ik graag wat groter zijn en gelukkig kan ik goed op hoge hakken lopen. Ze zijn echt WOW. Ik heb deze foto's via Whatsapp naar 3 vriendinnen gestuurd om te vragen of ze me goed zouden staan en of ik ze moest kopen, terwijl ik zelf stiekem eigenlijk al lang besloten had ze te kopen.
Ze waren van 29,99 euro afgeprijsd naar 27,99 euro. Helemaal niet duur, dus! Gelukkig zijn ze nu van mij!
Na de Schoenenreus was de C&A aan de beurt. Ik kon nog wel een simpel t-shirtje gebruiken. Altijd handig en lekker casual.
Deze kleur had ik nog niet, wat raar is, want ik hou vooral van blauwe, zwarte, paarse en rode kleding.

En na de C&A was de Big Bazar aan de beurt. 

Ik heb twee eyeshadow palettes gekocht en een parfum.
Ik vind dit echt super mooie oogschaduws! Het palette is van La Femme en het zijn cream eyeshadows. Ze zijn vol met shimmers en deze kleuren passen erg goed bij mijn huidskleur en ogen. Dit palette kostte maar 2,99 euro.

Zoals ik al zei wil ik meer gaan doen met oogschaduws en heb daarvoor dus ook meer nodig. (Wat een goed excuus is om mijn verslaving te voeden, haha.)
Dit palette is van W7 en heet 10 out of 10. Ik ken het merk niet, vind het een beetje saai om een merk W7 te noemen en 10 out of 10 is ook niet waarvan je zegt: wauw, maar de kleurtjes zijn mooi en zien er goed uit! Dit palette kost maar 2,99 euro en ik ben benieuwd naar hoe de kwaliteit is. Hier onder een foto van het stukje plastic dat over de oogschaduws ligt om het te beschermen. De vorige palette had dat niet.

En een parfum. Alsof ik nog parfum nodig had... Maar de verpakking trok me aan, omdat het me een beetje deed denken aan het merk Ed Hardy. Dit is de Hell's Graffiti Blue Edition for women. Ik testte deze parfum en het ruikt erg lekker! Het is een fris geurtje, maar tegelijkertijd heel zoet. Normaal hou ik niet zo van frisse parfum, maar dit vind ik wel erg lekker. Het is een flesje van 100ml en kostte 4,99 euro.
De parfum zelf ruikt helemaal niet naar Ed Hardy. Ik kan nergens op internet vinden wat er precies in zit, maar het ruikt naar bloemen en fruit. Ik denk vooral citroen of limoen en daarnaast iets zoets van bloemen, rozen of zo.

Ik zal van de make-up reviews maken en ik ga echt mijn best doen om mooie creaties met de oogschaduws te maken. Als dat me goed lukt, kan ik misschien beginnen aan tutorials, want dat lijkt me erg leuk om te doen. Ik kan nu alleen nog maar tutorials van internet plukken waar ik zelf ook van leer, maar het is nog veel leuker om de tutorials zelf te maken.

7 opmerkingen:

  1. wauw de palettes van de action zien er een stuk mooier uit ben benieuwd! hoe is de pigmentatie? xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook benieuwd of deze beter zijn dan de gebakken versie zegmaar.
    Voor dat prijsje kan je niet veel verwachten, maar misschien hebben we geluk :).
    Ben benieuwd, laat je het ons weten :)? Dan ga ik ook naar de Action!

    Liefs Arja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, die palettes van de Action zien er echt mooi uit! Ik moet binnenkort ook maar weer eens een bezoekje brengen aan die winkel,hihi ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke shop blog! Voor al de palettes van Action ziet er goed uit! Lekker veel pigmentatie voor weinig geld!

    Ik bind dat je een hele leuke blog heb, en daarom ga ik je gelijk volgen op bloglovin! Volg je me terug? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik volg jou ook op bloglovin. Jij hebt ook een heel leuke blog!

      Verwijderen
  5. leuke shoplog! die schoenen zijn echt liefde! OMG ♥ i want them too! maar ze hebben m vast niet in maat 35..:(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee in maat 35 hebben ze em niet. Ik heb ze in maat 36. Sommige hakken in maat 36 zijn nog iets te ruim, maar deze zijn perfect. Misschien dat deze jou toevallig wel passen? Gewoon proberen zou ik zeggen.

      Verwijderen