zaterdag 7 juli 2012

Shoplog 6 juni 2012 Ik heb het toch gedaan...

Dit is een grote stap voor mij: ik heb me over mijn koppigheid heen gezet en heb gewoon de twee tubes Garnier BB Cream gekocht die in de aanbieding was bij de Trekpleister. En ik ben terug gegaan naar de Big Bazar om de pot haarmasker van Nivea te kopen die in de aanbieding was. 
Over deze aanbiedingen heb ik geschreven in deze post
Ik ben echt heel erg blij dat ik de BB cream gekocht heb, ook al heb ik nog zoveel dagcrème en foundation dat eerst op moet. Ik kan hier lang mee doen en dit is misschien ook handig als ik weinig tijd heb maar er toch goed wil uit zien, omdat de BB cream dagcrème en foundation in één is. 
Deze twee waren dus 1+1 gratis bij de Trekpleister en heb hier dus 9,99 euro in totaal voor betaald. 

De Nivea haarmasker is een pot van 300ml, afgeprijsd van 3,99 euro naar 2,99 euro. Alleen deze soort was nog te koop: de Intense Repair met de oranje dop.

Na de Trekpleister en de Big Bazar ben ik nog naar de Action gegaan (hoe kan het ook anders) en heb ik deze drie gekleurde eyeliners gekocht. Het zijn drie verschillende tinten blauw, maar ik vind de linkse toch echt meer op donker paars lijken en de middelste lijkt toch echt op zwart. 
De linker is nummer N028 Blue, de middelste is N014 Blue en de rechter is N056 Blue. Deze was 0,69 euro bij de Action.

En ik kwam nog iets tegen bij de Action wat ik al een tijdje zoek, maar ik kon nergens de juiste vinden. Natuurlijk kon ik dat bij de Action wel, want ik kan altijd alles het goede en de juiste voor de mooiste prijs vinden, dus heb het maar meteen meegenomen.
Deze hele mooie spiegel van 50x40 kostte maar 7,99 euro. Het heeft een hele mooie goudachtige glanzende lijst en was precies groot genoeg voor mijn beauty tafeltje/kastje.
Ik ben er helemaal trots op en ik ben heel blij dat ik alsnog terug naar de stad gegaan ben om alles te kopen, want anders was ik ook deze mooie spiegel waarschijnlijk niet tegengekomen. Deze kleur spiegel was de laatste, de rest was allemaal met een heel donkerbruine lijst die ik niet zo mooi vond. 

5 opmerkingen:

 1. Die spiegel is inderdaad mooi!
  xx♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die BB cream lijkt me erg fijn! Ik heb er goede verhalen over gehoord ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie spiegel en dat is zeker niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je over producten van de action schrijft, ben erg benieuwd hoe het bevalt!

  Groetjes Cynthia
  www.spiceup.nl

  BeantwoordenVerwijderen