woensdag 18 juli 2012

Het winpakketje van E.L.F. is binnen!

Vorige week heb ik de winactie van Lauraliciousss gewonnen. Het is een pakketje met 5 producten van E.L.F. Vandaag heb ik het pakketje binnen gekregen.
Dit is de brief die er bij zat...

Cadeautjesss... Ik hou van cadeautjes!

Ik zal alles stuk voor stuk laten zien. Ik heb nog nooit eerder producten gehad van E.L.F., maar ik heb er veel positieve dingen over gehoord.

Ik heb een cream eyeshadow in de kleur candlelight. Ik zal dadelijk de producten ook zonder verpakking laten zien.

 Een bronzer in de kleur Luminance, de lichtste kleur die er is.

 Een nagellak in de kleur Pearl Pink. Ik ben dol op alles wat parelmoer van kleur is!

Een mineral lipgloss in de kleur Pageant Princess.

En als laatst een blush in de kleur Tickled Pink.

Hier de producten zonder verpakking.

De cream eyeshadow in een heel mooi, maar erg groot potje als je kijkt naar wat er in zit.

Een hele mooie oogschaduw in een champagnekleurtje. Ik hoop dat het me goed staat, maar ik verwacht van wel.
Een hele mooie bronzer. Ik heb nog nooit eerder bronzing powder gebruikt, dus dit wordt mijn aller eerste om mee te beginnen en te testen. Ik weet niet hoe het komt dat de kleur op de foto zoveel verschilt met het dekseltje open of dicht...
Ik kon het gewoon niet laten om weer een parelmoer kleur nagellak uit te kiezen. Ik vind 'em echt heel mooi en ik ga em binnenkort swatchen.
Dit is echt de mooiste lipgloss die ik tot nu toe gehad heb. Ik heb deze nog niet gebruikt, maar hij zit er van de buitenkant al heel mooi uit met een parelmoer glans er in. Dat wist ik niet toen ik deze uitkoos, omdat de kleur op de site er ietsje anders uit zag. Er was geen foto van gemaakt of zo. En toen zag ik dat de nagellak en de lipgloss bijna dezelfde kleur hebben. Erg leuk!
En als laatst de Tickled Pink blush. Ik vind het doosje niet echt mooi, maar wel heel handig en het zit goed dicht. Dit is trouwens één van de weinige make-up doosjes die goed dicht geklikt zit en die heel makkelijk open te krijgen is zonder nagels af te breken.
Met een mooi spiegeltje aan de binnenkant waarin je mijn HTC mobieltje kunt zien. Deze blush is dus heel handig om mee te nemen.
Ik had nog geen roze blush en ik vond dat het eens tijd werd voor een roze, want ik denk dat het goed bij mijn porcelain huidskleur past.

Dit zijn alle cadeautjes bij elkaar:
Ik ben er echt heel blij mee! Ik kan niet wachten tot ik ze kan uitproberen en ik zal ook hier reviews over maken. Ik weet niet wanneer, want ik heb echt een serieus lange lijst met komende blogartikels. Ik beloof dat er reviews over deze producten komen! That's for sure.

5 opmerkingen: