vrijdag 6 juli 2012

Denken, twijfelen, piekeren, dubben

Ik heb echt teveel blog ideetjes voor vandaag. Ik denk dat ik vandaag gewoon alles ga posten wat ik in mijn hoofd heb. Ik heb vandaag een dag waarop ik gewoon heel veel nadenk, veel inspiratie heb en veel te vertellen heb. Ik heb in Word een hele lijst samengesteld van ideetjes waarover ik blogposts wil schrijven en alles gesorteerd onder categorieën. Geloof me, dat is echt heel veel...
Jullie gaan nog heel veel leesvoer krijgen op mijn blog.

Nu heb ik in mijn post Shop tips: aanbiedingen verteld over de aanbieding BB cream van Garnier bij de Trekpleister en ik zit nu echt heel erg te dubben of ik deze nu wel of niet moet kopen.
Voor: Ik heb een testertje gehad van BB cream van Garnier en dat beviel mij echt ontzettend goed. Ik baalde ervan dat ik net de Glossybox gemist had waar deze in zat.
Tegen: Het is best wel duur. 9,99 euro voor BB cream is gewoon duur, vind ik. Nu is er dus de aanbieding en kan ik er twee voor die prijs krijgen, maar dan nog moet ik 10 euro uitgeven en ik weet niet of ik dat wil uitgeven aan iets wat ik niet heel hard nodig heb.
Voor: Nu is het gewoon de helft van de prijs en heb ik er twee. Ik kan er lang mee doen, dus waarom niet?
Tegen: Het is toch wel weer 10 euro. Ik heb nog veel dagcrème dat eerst op moet en ik heb nog eigenlijk genoeg foundation. En als mijn foundation van nu op is, kan ik eigenlijk net zo goed een nieuwe kopen van ongeveer 3 euro. Dat scheelt zeker in de kosten en zo rijk ben ik niet...
Voor: Wat maakt het eigenlijk uit? Ik heb het verdiend en 5 euro per tube BB cream Garnier valt eigenlijk best wel mee. Het zit in een tube en blijft lang houdbaar, dus ik kan het ook lang bewaren.  
Tegen: Ik ben bang dat als ik het koop, ik er spijt van krijg omdat het toch weer eigenlijk nutteloze 10 euro is dat ik uitgegeven heb aan iets wat ik eigenlijk niet hard nodig heb maar eigenlijk toch wel graag wil hebben.
Voor: Waarom zou ik me niet eens lekker verwennen?
Tegen: Dat heb ik de afgelopen paar weken eigenlijk al veel gedaan door meer make-up, kleding en verzorgingsproducten te kopen wat ik normaal gesproken eigenlijk helemaal niet zo veel en vaak koop.

Wat zal ik doen? Wel of niet? 

Heb jij argumenten voor of tegen waarom ik het wel of niet zal moeten kopen? Hoe zou jij hierover nadenken? Ben jij iemand die snel toegeeft in zulke twijfels? Of ben je hard voor jezelf, maar blijf je wel realistisch?

5 opmerkingen:

 1. Dit is een moeilijke, ik zal het doen maar dat je er wel wat voor moet doen. Dat je van jezelf bijvoorbeeld een maand lang geen nagellakjes mag kopen als je er daar toch al veel van hebt. Zo bespaar je toch wat geld. Maar als je echt denkt dat je er spijt van gaat krijgen zal ik het niet doen.
  xx♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je het wel moet doen! Je wilt het heel graag en het beviel je de vorige keer goed!
  X leila in wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja. Ik heb het ook gedaan. Dit heb ik allemaal uiteindelijk toch nog gekocht:

   http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/2012/07/shoplog-6-juni-2012-ik-heb-het-toch.html

   Jij hebt trouwens een hele leuke blog! Ik volg je nu.

   Verwijderen