donderdag 19 juli 2012

Unboxing: Glossybox juli!

Als jij je Glossybox nog niet ontvangen hebt vandaag, lees deze post dan niet, want ik ga hier onthullen wat er in zit.
Als je de Glossybox niet kent, lees dan deze post.

In de doos zit een doosje. Het verbaasde me een beetje dat het deze keer een doosje is met een lichte zandkleur, omdat het normaal gesproken roze is. Midden op het doosje staat het logo van de Glossybox.
 Zo groot is het doosje dus.
Als ik het doosje open maak, zit er een mooie verpakking in met daarin de producten. Zo ziet het er altijd uit, met een mooie strik er om heen en ik vind het leuk dat het deze keer in de kleur blauw is. De vorige keer was het de kleur roze. Er zit een kaart in met daarin de informatie over de producten. Die maak ik pas open als ik de producten gezien heb, omdat het anders niet echt meer een verrassing is.
En dit zit er deze maand in! 6 producten in plaats van 5! In de maand juni, toen ik mijn eerste Glossybox kreeg, zaten er 4 producten in en teenspreiders. Nu hebben we 6 producten waar ik heel blij mee ben.
Er zitten altijd een paar fullsize producten in en een paar mini's. 
Het is een fles van 150ml. Dit is duidelijk een fullsize. Ik ken dit merk niet, maar ben heel benieuwd.

Beschrijving:
Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash.
Reinig je huid met het zachte schuim van deze face wash. Dit product is zeer zuiverend door de combinatie van het unieke Neem-kruid en traditionele kruiden uit het Himalaya gebied en geheel in lijn met de oosterse "Ayurveda" gezondheids-leer. 
(Adviesprijs 6,95 euro / fullsize)

Een face wash komt altijd goed van pas en ik ben heel benieuwd naar de geur en het gevoel op mijn huid.
 Een Glossybox lipstick!
Dit is de kleur. Erg mooi. Ik hou wel van deze kleur roze en ben benieuwd hoe het me staat. Dat zal ik in een keer in een review laten zien. Dit is een fullsize.
 Beschrijving:
Kryolan - Glossybox lipstick
Professionele lipstick voor zachte en glamoureuze lippen met een glanzende en langdurige kleur.
(Adviesprijs 11,90 euro / fullsize)
Een Schwarzkopf hairtherapy leave-in treatment voor beschadigd haar. Ik denk dat het een soort conditioner is. Het heeft een handig pompje en het flesje is 50ml, een mini dus. Dit spul komt heel erg goed van pas, want ik heb heel snel droog en beschadigd haar.

Beschrijving:
Schwarzkopf Professional - BC Repair Rescue Intense Leave-in Treatment.
Deze leave-in treatment herstelt haar intensief, versterkt de haarstructuur en herstelt de elasticiteit van het haar zonder het te verzwaren. Het haar wordt sterk en soepel met een gezonde glans.
(Adviesprijs 18,30 euro / 200ml)
Een nagellak. Pro White staat er op. Effect polish. Ik wist niet wat ik hier precies mee moest. En de doorzichtige nagellak heeft een vreemde blauwe gloed
 Beschrijving:
Alessandro International Pro White Nail.
Nagellak met zichtbaar resultaat. De lak bevat een anti-vergeling formule waardoor de nagels stralend wit en glanzend blijven.
(Adviesprijs 9,95 euro / fullsize)

Dit is een fullsize en dit product komt mij héél erg goed van pas, want ik draag eigenlijk altijd nagellak en mijn nagels zijn best wel vergeeld en dof van kleur geworden. Ik ben heel erg benieuwd of dit werkt. Ook hier zal ik een review over maken.
Dit is duidelijk een miniatuur versie met de 10ml. Ik ben heel blij dat ik een keer iets van Weleda heb, want ik heb heel veel positieve dingen over gehoord en ik vind Weleda eigenlijk iets te duur om het zo te kopen. Ideaal dat het nu dus in de Glossybox zit en ik alsnog de kans heb om het merk uit te proberen.
Zo ziet het potje er zelf uit.
Beschrijving:
Weleda - Granaatappel Regeneratie Olie.
Granaatappel Regeneratie Olie beschermt de huid tegen vrije radicalen dankzij zijn unieke complex van 6 plantaardige oliën. Vertraagt de effecten van huidveroudering. Regenereert en hydrateert de huid intensief.
(Adviesprijs 17,45 euro / 100ml)

Dit potje van 10ml kost dus ongeveer 1,75 euro.
En van dezelfde versie en geur een body lotion. De geur is echt heerlijk. Ik hou van de geur van granaatappel. Het is lekker fris en licht zoet. Dit is ook een miniatuur versie met 20ml.

Beschrijving:
Weleda - Granaatappel Regenererende Body Lotion.
Granaatappel Regenererende Body Lotion voorkomt actief vroegtijdige huidveroudering. De huid wordt steviger en voelt zijdezacht aan.

Dit was dus de Glossybox voor de maand juli. Ik ben er echt heel blij mee en ik vind het een groot positief verschil met de Glossybox van de maand juni. Dit zijn echt producten waar ik wat aan heb en die ik graag zou willen hebben. Ik heb 12,50 euro betaald voor de Glossybox, inclusief verzendkosten. Je haalt er echt wel voordeel uit, omdat de waarde van deze box ongeveer 27 euro is.
Wat had jij in je Glossybox? Heb je een compleet andere box met andere spulletjes, of bijna dezelfde producten maar dan in andere geuren of kleuren? En ben jij er blij mee?

8 opmerkingen:

  1. Leuke box! Ik heb wel wat andere spulletjes gekregen dan jou, maar daar heb ik al een artikel over geschreven hihi:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel!
    Ik wil ook de glossybox maar ze verzenden het nog niet naar België helaas.
    Bedankt dat je me volgt, ik heb even een kijkje genomen op jouw blog en ik ga je nu volgen :)
    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ontvang zelf geen box, maar ik vind deze editie erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan de box niet ontvangen doordat ik in België woon :( Maar deze inhoud ziet er wel weer leuk uit! Leuk dat je men blog volgt, ik volg je terug!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dat ze niet in België de Glossybox hebben. Zou dat niet binnenkort komen?
      Dank je voor het volgen!

      Verwijderen