zondag 8 december 2013

Snowboots van www.regenlaarsexpert.nl

De wintertijd komt er weer aan en december staat bekend om de witte Kerst die er hopelijk dit jaar zal zijn. Ik heb me alvast voorbereid door snowboots aan te schaffen. Want als ik iets vervelend vind, is het met mijn te dunne, of te mooie, of te onhandige schoentjes door de (natte) sneeuw te banjeren waardoor ze er niet mooi meer uit zien, of waarmee ik uitglijd door de te gladde zolen of die gewoon te dun zijn waardoor mijn voeten vreselijk koud worden. En dit zijn snowboots die er toch leuk uit zien, maar die wel bestand zijn tegen de kou en de (natte) sneeuw die ook deze winter weer zal komen. Deze snowboots heb ik besteld op http://www.regenlaarsexpert.nl/ en ik heb de Chuva CW08 Zwart.
 (Met flits)
 (Zonder flits)
Zoals je kunt zien hebben de snowboots aan de binnenkant een bontje waarmee je voeten lekker warm gehouden zullen worden. Je kunt ze goed dichtmaken door middel van de snoering aan de voorkant van de laars en klittenband aan de zijkant van de laars.
De klittenband klit heel stevig. Je moet het stevig los trekken om het los te krijgen en dat vind ik een groot voordeel, want het is vervelend als ze steeds losraken. Ze zien er stevig en goed geïsoleerd uit, dus ik ben benieuwd hoe het zal uitvallen wanneer er daadwerkelijk sneeuw ligt.
Gelukkig hebben deze laarzen een dikke zool met een grof profiel, zodat je nog minder snel koude voeten krijgt en niet snel zult uitglijden als de sneeuw smeltend of bevroren is. Het enige nadeel vind ik, is dat als je de laarzen aan hebt, je niet echt het gevoel hebt dat je op dikke zolen staat. Het voelt heel plat, maar dat is op te lossen met een zooltje er in.

Zoals ik eerder heb vermeld, is dit de Chuva CW08 Zwart die te koop is voor 22,95 euro. Deze hebben ze ook in de kleur rood, maar er zijn nog veel meer verschillende snowboots te vinden. Vind jij het nog te vroeg voor snowboots of heb je liever regenlaarzen? Er is een groot aanbod aan leuke en hippe regenlaarzen op http://www.regenlaarsexpert.nl/

7 opmerkingen:

 1. Die zien er lekker warm uit voor de winter! Laat die sneeuw alleen nog maar even weg, hihi. Liefs, Savannah

  PS: doe je mee met mijn winactie? Zou ik erg leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kun je wel gebruiken met de koude winter die ze voorspelt hebben! Geniet van je nieuwe boots! X Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze erg leuk en ze lijken mij lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen