maandag 2 december 2013

Gewonnen van Glamourmoes!

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat het de afgelopen tijd wat stiller was op mijn blog. Dat komt omdat ik druk ben met school. Ik zit in mijn examenjaar en heb nog twee maanden school en vanaf februari moet ik een half jaar fulltime stagelopen tot en met 20 juni. Jullie zullen dus vast wel begrijpen dat ik het iets rustiger aan doe met mijn blog. 
Dat is ook de reden waarom ik nu pas de foto's van het gewonnen pakket op mijn blog plaats. Het is een beetje laat, maar in oktober heb ik dit super gave pakket gewonnen van Glamourmoes en ik wil jullie graag even laten zien wat er in zat.
Het is een flink pakket en er zat meer in dan in de winactie zelf werd aangegeven, maar ze had al gezegd dat ze er extra dingetjes bij zou doen om te verrassen. 
Als eerst, helemaal links heb ik een Balea aardbei-yoghurt gezichtsmaskertje met twee compartimenten. Ik kan dit maskertje dus twee keer gebruiken. Daarnaast heb ik een Balea haarmousse extra power. Ik heb gehoord dat dit heel fijne haarmousse is.
Dan heb ik Coconut Care shampoo en conditioner. Dit vind ik lekkere geurtjes voor in de lente en zomer, maar het kan eigenlijk altijd wel gebruikt worden.
Links heb ik Balea douchegel met appelbloezem. Het ruikt echt heel lekker en ik krijg direct zin in de lente als ik dit ruik! In het midden een douche crème-olie met mangoboter en ananas, weer zo'n heerlijk vrolijke geuren om blij van te worden. Rechts de Garnier bodylotion met perzikextract. Grappig, want ik stond pas nog te twijfelen in de winkel om deze te kopen. De Garnier bodylotion is een extraatje.
Links de Vogue Enjoy douchegel. Ik vind Vogue deodorant vaak heel fijn, dus ben benieuwd naar de douchegel. Dan heb ik de Balea kokos en sheaboter bodylotion. Die vind ik wat minder lekker ruiken, dus die ga ik weggeven. Rechts is een leuk beautyblik waar je spulletjes in kunt doen. Ik heb er nu mijn opgemaakte producten in gedaan. Dit is ook een extraatje.
Dan de mooie nagellakjes van P2. Links de P2 Color Victim 960 Dress + go! en rechts P2 Sand Style 020 Lovesome. En een Essence Stays No Matter What mascara, Essence lipstick 03 Dare To Wear en rechts een dupe van Beautyblender. 
Kruidvat reinigingsdoekjes komen altijd goed van pas. Ook dit is een extraatje.
En als laatst, nog een extraatje: Een waxbrandertje met zes verschillende geurwaxjes. Super leuk!

Bedankt Marloes! Ik ben er heel blij mee!

5 opmerkingen: