zaterdag 3 augustus 2013

Opgemaakte producten juli 2013

Ik denk dat ik nog nooit eerder zoveel producten opgemaakt heb in 1 maand tijd. Wat hier in de doos zit is nog niet eens alles, want wat ik deze maand opgemaakt heb op vakantie heb ik apart gefotografeerd. Maar nu eerst deze volle schoenendoos met verpakkingen.
 Sorry voor de wat donkere foto. Het was flink bewolkt en regenachtig ten tijde van het fotograferen. Dit is wat ik thuis opgemaakt heb.
 Odina Visage reinigingstonic
Vorige maand heb ik van dit merk de reinigingsmelk opgemaakt die ik ook niet geweldig vond. De tonic reinigt wel, maar niet zoals het moet. Een typisch budgetmerk met prijs en kwaliteit verhouding. Laag en laag. Maar niet verkeerd. 
 Elmex Sensitive Professional tandpasta mini
Een hele fijne tandpasta waarbij ik al na één keer poetsen verschil voelde met gevoeligheid van mijn tanden. Deze mini heb ik gratis aangevraagd via internet en ik vind het jammer dat deze op is. Nu bij de Action zijn er fullsize tubes te koop voor 1 euro nog wat die ik snel ga halen, ook al heb ik nog drie andere tubes tandpasta staan. Tandpasta gebruik ik sowieso toch wel. Een re-buy dus!

Casa D'Argane tonic
Deze tonic zat in een Glossybox, maar ik weet even niet meer van welke maand. Een heel fijne tonic waarbij ik het gevoel had dat deze diep en goed reinigde. Het had een aparte lekkere geur en ik vind het jammer dat ik er maar 30ml van had.

Luxurious Suncream
Dit tubetje van 25ml had ik ook gratis via internet aangevraagd. Een fijne zonnebrandcrème met factor 20. Het had een vrolijke fruitige geur. Ik heb geen idee of deze in fullsize te krijgen is en waar, maar anders zou ik het misschien kopen.
 Orofluido oil
Dit flesje van 5ml olie heb ik van mijn vriendin Lisa gekregen. Zij had het van een kapperszaak en ik gebruikte het om mijn weerbarstige en soms pluizige krullen in bedwang te houden. Een fijne olie met een vanillegeur. Ik hou daar wel van.

Nivea DNAge bodylotion met SPF 8
Ieder testertje heb ik op een been gebruikt. Nivea ruikt zo lekker en ik kan het niet anders zeggen, maar dat is nu eenmaal de eigenschap van het merk Nivea. Ik zou zeker bodylotion van Nivea kopen als ik er weer een nodig heb.
Bruno Banani Magic Woman eau de toilette
Oh my, wat ruikt deze lekker! Mijn vriend heeft het groene flesje van Bruno Banani waar ik de naam niet van weet en die ruikt ook super. Ik wil deze Wonder Woman zeker een keer in een flesje, want de geur staat me goed en ik kreeg complimentjes dat ik lekker rook.
Creme Seife Milch & Honig
Deze melk en honing handzeep heb ik gekregen, maar ik vind het geen fijne geur en mijn handen droogden uit iedere keer na het gebruik ervan. Ik heb het gewoon opgemaakt, omdat het wel gewoon doet wat het moet doen, maar ik ben blij dat ie op is.
 Andrélon Stralende Glanscrème
Een wat ouder testertje, maar het was nog goed om te gebruiken. Wat is dit fijn spul! Ik heb een week lang iedere ochtend deze serum kunnen gebruiken en mijn haar glanst als een malle! En mijn haren vallen mooi, krullen zitten goed en het ruikt super lekker. Beter dan wat ik van Andrélon gewend ben, maar waar ik sowieso eigenlijk altijd wel tevreden mee ben. Als ik wat haarolie heb opgemaakt en een serum nodig heb, zal ik zeker gaan kijken voor deze stralende glanscrème. Definitely een re-buy!
Kiehl's Orange Flower & Lychee Body Cleanser
Deze douchegel komt ook uit een van de Glossyboxen, geen idee uit welke. Een lekker ruikende douchegel, maar ik kan niet zeggen dat ie veel doet. Mijn huid was niet zachter of glanzender dan anders, maar het zal vast wel mijn huid schoongemaakt hebben.
 Biotherm Aquasource BB-Cream
Een prima bb cream die goed dekt, makkelijk uitsmeert, goed aansluit bij mijn huidskleur en lekker ruikt. Te duur om opnieuw te kopen, maar er zijn nog genoeg andere bb creams die ook fijn en goed zijn als deze. Ik heb er nog een van die ik nu aan het opmaken ben. Ook dit tubetje zat in de Glossybox en volgens mij in de Glossybox van april 2013 als ik me niet vergis.
 Onyx Oog & Make-up reinigingsdoekjes
Dat deze goed werken kan ik niet zeggen, maar dit is geloof ik het derde of vierde pakje al dat ik heb opgemaakt. Het is gewoon handig wanneer ik ga logeren en ik geen tijd meer heb om ergens anders nog doekjes vandaan te halen of toevallig toch in de Action ben en deze daarom maar mee gris. Het reinigt, maar niet genoeg, de doekjes zijn snel uitgedroogd en schuren over de huid. Niet fijn, maar wel handig als je verder niets hebt om je make-up mee af te halen of als je geen zin hebt om flacons reinigingsspul mee te nemen. En iedere keer zeg ik tegen mezelf: dit is de laatste keer dat ik deze doekjes koop. Maar nu echt.
Dit zijn de producten die ik op vakantie heb opgemaakt. Het is niet veel, maar ik vind dat ze er wel bij horen.

DA Zonnebrandcrème SPF 20 waterproof
Dit is al best een oude zonnebrandcrème. Ik vind het geen fijne zonnebrandcrème, omdat deze moeilijk uit te smeren is, stroef op de huid en een witte waas achter laat. Ik ben blij dat het op is.

Dr. van der Hoog frambozen gezichtsmasker
Dit is de tweede frambozen gezichtsmasker die ik gebruik van Dr. van der Hoog. De laatste tijd ben ik veel van de frambozen. Misschien ligt het aan de jaargetijde of zo. Een fijn maskertje die ik op zich wel weer opnieuw zou kopen als ik er eentje tegen kom.

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
Een super fijn haarmaskertje die in de Truly Yours van juni 2013 zat. Jammer dat ik maar een zakje voor één keer had, want mijn haren waren ontzettend gevoed en glanzend toen ze opgedroogd waren. En wat rook het lekker! Wow. 

De re-buys:
- Elmex tandpasta
- Nivea bodylotion
- Bruno Banani Wonder Woman
- Andrélon Stralende Glanscrème (serum)
- Dr. van der Hoog frambozen gezichtsmaskertje

Wat vind jij van deze producten? En zou jij ze opnieuw kopen?

2 opmerkingen:

  1. Dat masker lijkt me heerlijk! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel wat producten opgebruikt, amai! Is altijd zo'n heerlijk gevoel als je producten kunt opgebruiken hé, vind je niet?

    BeantwoordenVerwijderen