woensdag 21 augustus 2013

Shoplog Action, Zeeman en Big Bazar

Ga je shoppen met het plan er een shoplog van te maken, gooi je de bon weg. Op internet kan ik de producten niet terugvinden met de prijzen erbij, dus dat is ook niet erg handig. Helaas moet ik het dan maar zonder de prijzen doen van alles wat van de Action komt. Wat hierboven op de foto staat komt van de Action. Ik heb wat decoratie dingetjes gekocht voor de herfst. Alleen het hartje van was dat sterk naar rozen ruikt is bedoeld als decoratie voor in het toilet en het blauwe decoratie zand met kiezels is meer voor lente en zomer.
Het idee is om de herfstdecoratie in het houten blaadje te doen met in de hoek of in het midden de twee kaarsen.
En nog wat huishoudelijke dingetjes van de Action. De geurverspreider is voor in het halletje waar de rek met schoenen staat. Het is fijner binnenkomen als het niet meteen naar schoenen ruikt en de nare geurtjes die daarbij komen kijken. Ik heb anti-kalk tabletten voor in de wasmachine en een wc-blokje van Harpic.
Bij de Action is er ook steeds meer etenswaar te krijgen. Ik heb voor mijn vriend en mij ieder 2 pakjes noodles van Maggi en gedroogde abrikozen.
En ik heb een cadeautje meegenomen voor mijn kat: een kattendekentje. Het dekentje lijkt meer op een kussen, maar er zit geen vulling in. De bovenkant is lekker zacht en de onderkant heeft een anti-slip zijde. Je kunt het plat op de vensterbank leggen of waar je kat dan ook graag ligt, maar ik heb het gewoon in zijn mandje op de vensterbank gelegd waar hij graag in slaapt. Het kostte volgens mij maar 1 euro nog wat.
 Bij de Zeeman heb ik drie zwarte panty's gekocht voor maar 1,79 euro en ik zag deze twee mooie oorbellen hangen voor ook een klein prijsje. Ze zijn beiden nikkelvrij.
Meestal laad ik mijn mandje vol bij Big Bazar, maar deze keer heb ik me ingehouden en me beperkt tot slechts twee dingen: deze twee gekleurde eyeliners van Rimmel. De zilveren kleur is 004 Diamond Kiss en de violet is 003 Intense Plum. Make-up van Rimmel kost nu twee voor vijf euro en per stuk 3 euro.

Wat zijn jouw laatste aankopen waar jij trots op bent?

3 opmerkingen: