woensdag 26 juni 2013

Unboxing: John Beerens pakket

Sinds een paar maanden behoor ik tot de John Beerens Lovers. Dat wil zeggen dat ik vier keer per jaar een pakket opgestuurd krijg van de John Beerens Webshop en dat ik één keer per maand (of meer) een artikel schrijf over de producten die te koop zijn op deze super gave webshop.

Ik wil jullie graag laten zien wat in dit pakket zit en over welke producten ik de komende maanden reviews over zal schrijven.
Met een mesje sneed ik de doos open en toen ik in de doos keek, schrok ik een beetje. Ik had namelijk niet alleen het plastic doorgesneden...
Maar gelukkig heb ik alleen door het papier met de informatie over de producten gesneden. Niks aan de hand! Dit is dus de inhoud van de JohnBeerensbox. 
Het eerste dat me opviel was dit aluminium flacon. Ik had geen idee wat dit was.
Ik raakte in verwarring door de tekst die er op stond. Ik dacht eerst dat het iets was voor haarproducten, maar toen ik het nader bekeek zag ik dat het een stevige bidon is. Erg handig voor het mountainbiken!

Sebastian Potion 9
Al bijna 20 jaar is Potion 9 van Sebastian Professional het legendarische product voor styling en verzorging in één waar stylisten en consumenten naar grijpen. De verzorging van negen botanische ingrediënten gecombineerd met styling technology in een geavanceerde wearable treatment.

Ik ben erg benieuwd! Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe ik dit product moet gebruiken: voor het steilen van mijn haar, of is het een soort leave-in treatment? Ik ga het uitzoeken als ik dit product voor jullie ga testen.
 Murad Skin Perfecting Primer
Acne and shine control. Perfectly Primed to Fight Acne.

Oké, komt erg goed van pas! Ik heb vaak last van oneffenheden, puistjes en een glimmende huid. Ik ga uitproberen of dit product mijn redmiddel is.
Waterclouds Color Conditioner & Color Shampoo
Waterclouds is een prachtig nieuw haarmerk afkomstig uit Zweden speciaal ontwikkeld voor de kappersbranche. De Color Care lijn van Waterclouds is speciaal ontwikkeld om de kleur van het haar te beschermen en het haar intensief te herstellen. Het haar krijgt een gezonde uitstraling met een sensationele glans.

Oeh! Dit maakt me nieuwsgierig! Ik heb geen gekleurd haar, maar ik kan altijd producten goed gebruiken die mijn haar intensief herstellen en het een gezonde uitstraling met sensationele glans geven! Ik heb hier al eerder positieve verhalen over gelezen.
  Hairworkxx haarborstel
Een heel aparte haarborstel met veel kleine zachte pinnetjes. Ik heb stevig krullend haar, dus ik ben benieuwd hoe mijn haar reageert op deze borstel en of ik hiermee mijn haren goed kan door borstelen zonder dat ik - zoals bij de meeste haarborstels - een plofkapsel krijg.
 ColourMania Hair Shadow
ColourMania is dé haartrend! Met dit hippe haarkrijt creëer je eenvoudig de super trendy 'dip dye' look of kies voor opvallend gekleurde strepen, de mogelijkheden zijn endeloos!

Wat leuk! En het is uitwasbaar met shampoo. Ik vind het echt een stoer idee en ik ben erg benieuwd hoe dit er bij mij uit ziet. Ik denk dat ik eens een dip dye look ga maken!
  Amika color pherfection
Amika is een trendy en innoverend merk wat verbluffende resultaten geeft. De styling producten van Amika verbeteren de natuurlijke vitaliteit van het haar en zorgen daardoor voor een optimale gezondheid van het haar. De producten zijn voorzien van een superieure technologie die ervoor zorgen dat het haar gezonder en mooier zal ogen dan ooit tevoren!

Ik heb een paar lovende verhalen gelezen en gehoord over het merk Amika. Binnenkort zal ik deze shampoo uitproberen en zal ik jullie laten weten of ik er net zo lovend over ben als mijn collega's. Ik ben enthousiast!
  CHI Silk Infusion for hair & skin
Een leave-in treatment dat zowel op droog als nat haar kan worden aangebracht en het is de ultieme verzorging voor ieder haartype.

Wat een schattig flaconnetje! Ook over CHI heb ik veel positiefs gehoord en ik ken meiden die er bij zweren. Hopelijk hoor ik daar binnenkort ook bij.

Dit was het laatste product uit het John Beerens pakket, maar er zaten nog wel wat kleine goodies bij:
 Het John Beerens magazine.
 Een John Beerens pen. Ik spaar pennen. Dank je wel!
En natuurlijk de I love JohnBeerens.com sticker. Deze ga ik trots op mijn stationsfiets plakken!

Kun jij niet wachten tot ik de producten heb getest en wil je meteen bestellen bij John Beerens? Dat kan op www.johnbeerens.com

6 opmerkingen: