zaterdag 1 juni 2013

Opgemaakte producten mei 2013

Het is weer 1 juni dus het is weer tijd voor de opgemaakte producten van mei 2013! Deze maand heb ik best wel wat opgemaakt, al zeg ik het zelf. Ik heb een paar doucheproducten, wat make-up, handzeep, een maskertje, wattenschijfjes en mondspray.
Hier heb ik twee mini doucheproducten en een handzeep. Veel mensen sparen mini's op om mee op reis te nemen, maar ik doe dat niet. Als ik op reis ga, neem ik eigenlijk altijd fullsize producten mee, omdat ik op vakantie veel vaker douche en baad dan thuis. En als ik producten van een bepaalde geur de hele vakantie dagelijks gebruik en ik gebruik het dan weer thuis, dan associeer ik de geur met de fijne tijd op vakantie. Dat is dan voor mij iets om blij of ontspannen van te worden.

De Dove shea butter en warm vanilla is echt één van mijn favoriete douchecrèmes van Dove. Ik hou van dit geurtje en gelukkig heb ik een grote pot body cream in deze geur! Ik heb nog een aantal flessen douchecrème van Dove staan, anders zou ik zo weer deze kopen, maar dan in fullsize.

De Andrélon verrassend volume shampoo ruikt naar citrusvruchten. Het is lekker fris en fruitig en dat maakt me blij. Het is wel echt een shampoo om 's ochtends te gebruiken, want je wordt alert en wakker van het frisse geurtje.

Rechts heb ik de Sence handzeep in aardbeigeur. Het is een budget handzeep, maar hij ruikt echt héél goed naar aardbei! Soms waste ik mijn kwasten met deze handzeep (ja, ik weet het, misschien niet zoals het hoort) en dan roken mijn kwasten heel lang naar aardbeien. Héérlijk!
O ja, en bovenaan heb ik een verpakking van Bella wattenschijfjes van de Action. Prima wattenschijfjes en die koop ik regelmatig opnieuw.
Bovenaan heb ik de Anatomicals Snog me senseless mondspray. Deze zat in de Glossybox van oktober 2012. Ik heb nog nooit zo'n vieze mondspray gehad. Het was een mix van mint en kaneel. Een combinatie die nergens op slaat en kaneel overheerste. Kaneel is ook echt niet iets wat je wilt gebruiken als breath freshener. Ik had ook niet echt het gevoel dat het werkte, maar ik heb het toch opgemaakt. Ik heb heel veel mensen in mijn omgeving gevraagd of zij deze mondspray wilden hebben, maar niemand wilde het en ik vond het ook zonde om weg te gooien. Maar gelukkig is 'ie op!

Dan heb ik weer een lipgloss opgemaakt van Essence XXXL Shine. Dit was een nude kleurtje met glittertjes. Een fijne lipgloss en ik heb hier nog 1 of 2 andere van in een andere kleur.

Onder heb ik een mascara van MAX van de Action. Deze mascara gebruikte ik meestal als ik verder weinig of geen make-up droeg, want het geeft niet echt een boost aan je wimpers, maar wel genoeg om er wat frisser uit te zien als je verder geen of nauwelijks make-up draagt. Niet één van mijn favoriete mascara's, maar het kan er mee door.
Links heb ik de Byphasse klei masker van Action. Een fijn maskertje waar je best lang mee kunt doen. De huid wordt lekker zacht van het maskertje en mijn puistjes verminderden aanzienlijk. Verder had ik niet heel sterk het gevoel dat het heel veel deed. In ieder geval minder dan andere maskertjes. Ik denk dat je beter een maskertje van Dr. van der Hoog kunt gebruiken als je voelbaar resultaat wilt, dan dit. Ik weet niet of ik dit maskertje fijn genoeg vond om opnieuw te kopen.

En dan heb ik nog een make-up product opgemaakt. De Maybelline Affinitone poeder foundation. Ik heb dit gekregen met de eerste beauty ruilactie van mijn vriendin Lisa. Het product was al bijna op en ik heb het verder opgemaakt. Een fijne poeder, maar ik denk voor mij net iets te donker.

Dit was het weer voor de maand mei. De re-buys van de opgemaakte producten mei 2013 zijn: 
- Bella wattenschijfjes van de Action
- Dove shea butter & warm vanilla douchecrème
- Sence aardbei handzeep

2 opmerkingen:

  1. Fijn artikel! x

    Momenteel mag iedereen zijn blog bij mij komen spammen. Kom dus zeker eens langs! :)

    BeantwoordenVerwijderen