vrijdag 28 juni 2013

Unboxing: Glossybox juni 2013 Affordable favorites

Het is alweer een week geleden dat ik de Glossybox van juni 2013 ontving, maar hier dan toch een artikeltje met de unboxing. Ik heb het niet van alle Glossyboxen gedaan die ik ontvangen heb, omdat ik het bij sommigen niet de moeite waard vond, maar bij deze gelukkig wel. 
Toch heb ik mijn Glossybox abonnement opgezegd, omdat ik vind dat er de laatste maanden erg veel van hetzelfde in zit en ik niet echt het gevoel heb dat er naar mijn beautyprofiel gekeken werd. Ik kan niet zonder beautybox heb ik gemerkt. Ik ben er een beetje verslaafd aan geraakt en daarom ben ik maar overgestapt op een andere box (de Truly Yours) waarvan ik hoop dat die mij meer voldoening en blijdschap zal geven dan de Glossybox de laatste maanden gedaan heeft. Ik houd de Glossybox nog wel in de gaten, want ik ben wel bereid als lid terug te komen als de inhoud verbeterd wordt.
En natuurlijk, net als ik het abonnement opgezegd heb, krijg ik de laatste doos vol producten waar ik wel blij mee ben.
 Ik begin met het extraatje: 
Acne Killer - Peel Off Mask
Een stralende huid? Gebruik dan de "Acne Killer", een nieuwe, opmerkelijke en volledig natuurlijke huidverzorgingssensatie uit Amerika die in slechts enkele minuten onzuiverheden verwijdert. De "Acne Killer" verwijdert ook dode cellen van het oppervlak van je huid. Na gebruik ziet jouw huid er schoner, frisser en soepeler uit dan ooit.
(Adviesprijs: 3,99 euro / Fullsize)

Nou, ik heb een paar dagen geleden op een blog gelezen dat dit maskertje niet een alleen acne killer is, maar ook een Skin Killer. Ik weet niet meer op welke blog ik dit gelezen had, maar de schrijfster vertelde dat zij helemaal geen gevoelige huid had, maar dat zij wel ontzettend veel pijn had door dit maskertje. Het irriteerde haar huid vreselijk. Toch ga ik dit maskertje uitproberen, want ik wil weten of dat bij mij ook zo is.
 Sex & The City - Deodorant Body Spray
Het "Sex & The City"-parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City. Het parfum staat voor stijl en elegantie en is verkrijgbaar in vijf onweerstaanbare geurlijnen, als Eau de Parfum, deodorant bodyspray, body lotion en showergel.
(Adviesprijs 5,99 euro / Fullsize)

Ik heb pasgeleden de parfum van Sex and the City geleend van een klasgenootje en ik was meteen helemaal weg van de geur. Ik ben dus erg blij met deze deodorant bodyspray en het geurtje past ook erg goed bij me.


Nivea - Lip Butter Raspberry Rosé
Een aromatische traktatie voor je lippen. De Lip Butter komt in een handzaam blikje en biedt langdurige verzorging. De rijke formule smelt op je lippen, maakt deze soepel en geeft ze een zachte glans. Daarnaast maakt de heerlijke smaak van deze Lip Butter een echte zomer-musthave!
(Adviesprijs: 2,99 / Fullsize)

Grappig! Ik zat pas nog te denken om een lip butter van Nivea te kopen! En ik hou erg van framboos, dus ik ben hier erg blij mee.
Batiste - Droogshampoo
De droogshampoo van Batiste verfrist het haar en is de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Blaas saai en futloos haar nieuw leven in zonder gebruik van water! De spray verfrist het haar, geeft volume en verstevigt en zorgt ervoor dat het haar fris aanvoelt.
(Adviesprijs: 2,02 euro / Fullsize)

Ik heb nog nooit eerder droogshampoo gebruikt en heb veel positieve dingen gehoord over Batiste. Dit is een mini en erg handig om mee te nemen in je handtas. Ik heb het nog niet gebruikt, maar ik rook wel dat het een heel lekker zomers en fruitig geurtje is. Me like!
 Miners Cosmetics - Mascara
De mascara van Miners Cosmetics is de ideale basis voor elke make-up look. Of dit een dag naar het strand is of een nachtje in een trendy club, met de mascara van Miners Cosmetics kom je altijd goed voor de dag.
(Adviesprijs: 5,99 euro / Fullsize)

Nee. Met Miners Cosmetics mascara kom je niet goed voor de dag. Het werkt gewoon niet! Je ziet niet dat ik mascara op heb en de vorm van het borsteltje is erg onhandig. Het middelste deel raakt mijn wimpers niet eens. Weg ermee! Ik heb het in de ruildoos gedaan om te ruilen met vriendinnen. Misschien is er iemand die hier wel blij mee is...
 AOK - BB Blemish Balm
Voor een perfecte teint hoef je voortaan nog maar één product te gebruiken - de AOK BB Blemish Balm. De AOK BB Blemish Balm is dé 5-in-1-allrounder met minerale pigmenten en hibiscus extract.
(Adviesprijs: 4,99 euro / Fullsize)

Ik heb veel negatieve dingen gezien en gelezen over deze bb cream. Voor veel mensen is deze bb cream te donker, dus ik besloot het gewoon te proberen op mijn hand. Nu is het niet altijd even betrouwbaar om een foundation of bb cream uit te proberen op je handen, omdat de handen meestal wat donkerder zijn dan het gezicht. Ik heb het op mijn gezicht nog niet uitgeprobeerd, maar wat ik op mijn hand zie valt eigenlijk reuze mee.
De kleur van deze bb cream ziet er in het eerste opzicht normaal uit, net zoals andere bb creams. 
En dit is het resultaat. Ik heb het goed uitgesmeerd zoals ik dat normaal ook doe op mijn gezicht. Het lijkt of de kleur goed past bij mijn huid. Nu maar hopen dat dat op mijn gezicht ook zo is, maar dat moet ik nog gaan proberen.

Hoewel het een Glossybox vol redelijk goedkope producten is, ben ik er blij mee. Ook al werkt de mascara niet voor mij en is de Acne Killer misschien wel een Skin Destroyer. Met de overige producten kan ik vooruit en zal ik met plezier gebruiken. En een pluspuntje voor Glossybox: er zitten 6 producten in in plaats van 5. Netjes!

Had jij dezelfde inhoud als ik of had jij andere producten? Waar was jij blij mee en met wat niet?

3 opmerkingen: