maandag 22 april 2013

Glossybox april 2013

Mijn Glossybox van deze maand heb ik pas op zaterdag ontvangen in plaats van op donderdag. Selektvracht staat iedere keer voor de deur op het moment dat ik op school zit, dus dan moet ik tot vrijdag of zaterdag wachten en meestal krijg ik het dan op zaterdag pas. 

De Glossybox is deze maand wel in het oude vertrouwde kleurtje: roze met zwarte papieren verpakking en een roze lintje. De kaart met uitleg lees ik pas als ik gezien heb wat er in de doos zit, anders is de verrassing voorbij.
En dit is de inhoud van deze maand. Niet verkeerd, maar toch een klein beetje een teleurstelling. Nou ja, klein beetje... Understatement! Ik had er meer van verwacht. De ene maand is het een super box en de andere maand een beetje een flop. En dit is een typische flop.
Hier ben ik wel echt heel blij mee: een haarspray van Toni&Guy. Ik ben dol op dit merk, want het ruikt altijd zo ontzettend lekker!

Beschrijving
Toni&Guy - Creative Extreme Hold Hairspray
Houd je haar onder controle met deze extreem sterke en langdurige fixatie. Herschrijf de wetten van de zwaartekracht! Spuit de spray op droog haar voor én na het stylen.
(Adviesprijs: 11,99 euro / 250ml)
Hier ben ik iets minder blij mee. Heel veel minder, eigenlijk. Het zijn twee hele kleine mini tubetjes van 5ml BB Cream van Biotherm. Het is het maat tubetje dat je vaak gratis via internet kunt aanvragen om te testen of dat je gratis krijgt wanneer je iets koopt bij Douglas of bij een soortgelijke winkel. En het is niet alleen de maat van de tubetjes waar ik niet zo heel erg blij mee ben, maar ook dit...
Beide tubetjes zitten maar voor 1/3 deel gevuld. Jammer. Het zijn al zulke kleine tubetjes, dan mag je er wel van verwachten dat ze goed gevuld zijn. 

Beschrijving
Biotherm - Aquasource BB Cream
De hydratatie van Aquasource in een perfectionerende BB Cream. Langdurige schoonheid aan de oppervlakte van de huis, begint met diepe hydratatie. Probeer beide tinten, licht beige/donker goud en kies jouw ultieme BB Cream. 7 voordelen in 1 product!
(Adviesprijs: 25 euro / 30ml) 
Witte nagellak nummer 47 met de naam Izmir van het merk Mavala. Ik ken het merk niet en eerlijk gezegd zat ik niet echt te wachten op de kleur wit, maar ik ga het uitproberen. Misschien dekt het wel heel goed en is het een fijne nagellak.

Beschrijving
Mavala - Nail Color Cream
Dit Zwitserse merk is met name bekend vanwege het gigantische assortiment nagellak. Jaarlijks verschijnen er maar liefst 12 nieuwe kleuren! Deze editie bevat verschillende zoete pastel tinten. Mavala staat bekend om haar perfect dekkende nagellak, in een super handig klein flesje.
(Adviesprijs 4,99 euro / fullsize)
Lancôme is een merk dat ik altijd al eens wilde hebben, maar ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik met dit product moet. Even de beschrijving lezen...

Beschrijving
Lancôme - Advanced Génifique
Een primeur! Deze vernieuwde versie van Génifique, het meest complete Youth Activating Serum, kan je nu testen voordat deze überhaupt in de winkel ligt! Het serum heeft een direct en verbluffend effect op alle 10 kenmerken van jeugdigheid. De huid straalt en lijntjes zijn direct minder zichtbaar. Ze voelt gladder, voller en steviger aan.
(Adviesprijs: 70,60 / 30ml)

Nu weet ik nog niet veel eigenlijk. Hoe moet ik dit gebruiken? Er zit wel een bijsluiter bij, maar daar staat eigenlijk alleen hetzelfde verhaaltje als op deze kaart met beschrijvingen. Heeft iemand een idee?
Hier ben ik dan wel weer heel blij mee! Ik hou van het merk Kiehl's! Dit is een oranje bloem en lychee body cleanser. Volgens mij is het een soort showergel. Het ruikt in ieder geval super lekker! Fruitig en bloemig. Love it.

Beschrijving
Kiehl's - Aromatic Blends Skin-Softening Body Cleanser
De parfums van de Aromatic Blends-lijn combineren geuren van over de hele wereld, waarbij gebruik gemaakt is van duurzame methoden en de natuurlijkste ingrediënten. De verzachtende lichaamsreiniger schuimt goed en geeft de huid 24 uur een zacht en verzorgd gevoel.
(Adviesprijs: 24 euro / 250ml)

Ik ben benieuwd!

Toch moet ik zeggen dat de Glossybox van april 2013 een beetje tegenvalt. Ik had bijvoorbeeld graag wat meer informatie op de kaart met beschrijvingen willen hebben over hoe ik bepaalde producten moet gebruiken. En daarbij vind ik dat de Glossybox de laatste paar maanden een beetje bij dezelfde soort producten en merken blijft hangen. Er zijn zo ontzettend veel make-up merken en merken van verzorgingsproducten die ik nog nooit gebruikt heb en die hier ook niet zomaar in de winkel verkrijgbaar zijn, maar die ik toch graag zou willen proberen uit nieuwsgierigheid. Misschien dat dat nog wel komt in de volgende maanden, maar dat is mijn mening over de afgelopen maanden...
Toni&Guy vind ik echt een heel fijn merk, maar daar hebben we al zeker 3 keer iets van gehad in de Glossybox, terwijl er nog zoveel andere merken zijn die zich op haarverzorging richten. Om maar even een voorbeeld te noemen.

Wat vond jij van deze Glossybox van april 2013? Had jij dezelfde producten of weer hele andere? 

1 opmerking:

  1. Je hebt alleen een andere kleur nagellak voor de rest is mijn box het zelfde. Vond het een fijne inhoud

    BeantwoordenVerwijderen