dinsdag 14 januari 2014

NOTD: Maybelline blue canard turquoise green

Bij de Action zag ik een bak staan in de schappen bij de make-up en dat zat vol met make-up van goede merken, zoals Maybelline, Rimmel en Miss Sporty. Ik was wat aan het rommelen in die bak en toen vond ik deze nagellak van Maybelline. De kleur doet me een beetje denken aan een zeemeermin. Helaas vindt mijn vriend deze kleur een beetje trashy, waar ik het helemaal niet mee eens ben haha!

De nagellak heb ik nu anderhalve week op en pas na een week zag je dat het een beetje begon te slijten, maar na anderhalve week is het pas echt nodig om het er af te halen. Je hebt twee dunne laagjes nodig om de kleur mooi op je nagels te krijgen en het droogt heel snel. Ik denk dat het binnen 1,5 minuut helemaal droog was. En daar bedoel ik ├ęcht droog mee, zonder dat de nagellak nog zacht is of plakt. Ik denk dat ik er een nieuwe favoriet bij heb!
Ik hou van de kleur turquoise, dus ik kon het niet laten om deze te laten liggen en al helemaal niet toen ik de prijs zag: € 2,39 euro. Dat gold voor alle make-up die in die bak lag. En jullie kunnen natuurlijk wel raden dat ik meer heb gekocht dan alleen deze nagellak van Maybelline.
 De Rimmel London Lasting Finish Pro in kleur 340 Marine Blue. De kleur lijkt een beetje op die van Maybelline, maar het is blauwer. Ik zal wel een andere keer een swatch laten zien en dan die twee naast elkaar leggen.
En tot slot heb ik een lipgloss van Rimmel gekocht in kleur 105 Pink Benefit, ook voor € 2,29.

Wat vind jij van deze nagellak?

8 opmerkingen: