woensdag 8 januari 2014

Shoplog Trekpleister 1+1 gratis

Het is een tijdje geleden dat de actie van de Trekpleister in ging voor twee dagen, namelijk vrijdag 13 en zaterdag 14 december was er de 1+1 gratis-actie voor alle make-up met alle combinaties mogelijk. Dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, dus ik ben beide dagen gegaan. Ik wilde over een paar producten nog even nadenken of ik die wel zeker wilde kopen, maar ik heb mijn zuinigheid even aan de kant gezet en heb het gewoon gedaan.
Vrijdag de 13e heb ik gekocht:

  • Catrice trio oogschaduwpalette o1 Soft Thrill 
  • Essence zilverkleurige gel eyeliner 05 Miami's Ink
  • Essence blush brush
  • Essence lipstick 01 Coral Calling
Dat alles bij elkaar kostte €28,99 euro, daar ging €5,39 euro vanaf en betaalde uiteindelijk maar €5,38 euro.

Ik ben die vrijdag blij naar huis gegaan, maar nog niet tevreden. Ik wilde eigenlijk al heel lang het Catrice Absolute Nude oogschaduwpalette, de Essence transparante poeder en eigenlijk  nog een paar mono oogschaduws erbij. Zaterdag 14 december ben ik toch maar teruggegaan. Toen heb ik het volgende gekocht:
  • Catrice Absolute Nude oogschaduwpalette
  • Essence mono oogschaduw Beauty Beats 02 I'm Backstage
  • Catrice soft baked eyeshadow Candy Shock
  • Essence All About Matt transparante poeder
  • Catrice mono oogschaduw 590 Dorian's Grey
  • Catrice mono oogschaduw 440 Ice Wide Open
Dat alles bij elkaar kostte €11,49 euro. Daar ging €5,74 euro vanaf en ik betaalde €5,75 euro.
In totaal ben ik maar €11,13 euro kwijt. Super weinig dus! Nu moet ik er wel bij zeggen dat een aantal producten al in de bakken van de uitverkoop lagen en daar kwam dus extra korting op. De Catrice mono oogschaduws en het trio palette heb ik uit de bakken met afprijzingen, de rest gewoon uit de schappen.

Maar mijn blijheid over mijn aanwinst duurde niet voor lang...
Ik wilde het trio palette uitproberen, dus ik probeerde het dekseltje te openen, maar ik schoot uit en schoof zo met mijn lange duimnagel de oogschaduw in. O, wat baal ik hiervan! Gelukkig is het nog wel te gebruiken, maar blij word ik hier niet van!

De Catrice oogschaduw Candy Shock heb ik nu een paar keer gebruikt en ben er zeer tevreden mee. Het is precies de kleur die ik zocht en die bij me staat, maar toen ik het dekseltje opende - zonder lompheid - brak het af. Nu zit het dekseltje heel onhandig los op de oogschaduw en als ik het wil pakken, pak ik het automatisch bij het losse dekseltje. 

Verder ga ik lekker gebruik maken van mijn nieuwe spulletjes. Heb jij gebruik gemaakt van de 1+1 gratis actie van Trekpleister?

3 opmerkingen: