dinsdag 20 augustus 2013

Glossybox augustus 2013 Sun Kissed

Tien minuten geleden kwam de Glossybox van augustus alweer binnen. Onverwacht, want ik had geen mailtje over de verzending ontvangen en ik had 'em eigenlijk pas komende donderdag verwacht. Het doosje voelde weer zwaar aan, net als de Glossybox van juli 2013 (die ik trouwens niet heb laten zien op mijn blog, omdat de mijne 31 juli pas binnenkwam en ik wil mijn blog niet vol spammen met alleen maar beautyboxen).

Het thema van deze maand is Sun Kissed. Het is nu alweer bijna het einde van de zomer en waarschijnlijk zijn de meeste van jullie al voorzien van een mooi bruin tintje alsof jullie een smak van de zon gekregen hebben. Deze box sluit daar op aan en biedt (hopelijk) de producten die goed van pas komen in de soms nog erg warme maand augustus.
 Het kaartje met de producten die ik pas op het laatst open geeft de sfeer van het thema goed weer. 
 De box is deze maand behoorlijk goed gevuld, vind je niet?
ModelCo Eyeshadow Duo Bronzed Goddess
Een oogschaduw duo met twee aanvullende kleuren die samen of apart gedragen kunnen worden. Ideaal om verschillende looks mee te creëren, zowel voor overdag als voor een avondje uit.
(Adviesprijs: 22 euro / Fullsize)  

Yes! Ik hou van ModelCo! En ik hou van oogschaduw! Hier ben ik echt heel erg blij mee. Deze oogschaduw zal erg mooi staan bij de ModelCo duo lipstick/lipgloss die ooit in de Glossybox zat en die ik vaak gebruik. Het enige dat ik minder vond van ModelCo was de vloeibare blush, maar dat heb ik ze allang vergeven. De goede producten maken dat weer goed.
 Touch of Silver Shampoo
Deze shampoo zorgt voor de perfecte kleur blond! Het violet pigment gaat vergeling en verkleuring tegen en neutraliseert de kleur. Verzorg je haar na blootstelling aan zon, zee en strand met deze kleurherstellende shampoo.
(Adviesprijs: 4,99 euro / 150ml)

Ik heb nu wel het gevoel dat Glossybox naar mijn beautyprofiel heeft gekeken. Ik heb blond haar van mezelf en hou deze kleur graag. Ik ben benieuwd naar deze shampoo.
  Naomi Campbell Queen of Gold Eau de Toilette en showergel
De nieuwste geur van het supermodel die je vrouwelijke kant benadrukt... Je voelt je als een godin met Naomi Campbell Queen of Gold! Een geur met luxueuze ingrediënten voor de vrouw die zich begeerlijk, glamorous en krachtig wil voelen.
(Adviesprijs showergel: 8,95 euro /150ml
 Adviesprijs Eau de Toilette: 15,95 euro / 15ml)

Het is een zoet en zwoel geurtje en het ruikt lekker, maar ik weet nog niet of dit geurtje bij me past. Dat moet ik nog uitproberen, maar ik ben er wel blij mee.
  Anatomicals Facial Spritz
Deze verfrissende spray is heerlijk om iedere dag te gebruiken. Tijdens je vliegreis, op het strand, in de stad tijdens het winkelen of op het werk, houd deze spray in de buurt voor verfrissing en make-up fixatie! De lavendel en pepermunt extracten helpen de huid te kalmeren en te hydrateren.
(Adviesprijs: 8,30 euro / Fullsize)

Anatomicals is een merk waar ik niet dol op ben. Het meeste dat ik tot nu toe gehad heb van dit merk vond ik niet fijn, maar toch ben ik benieuwd naar dit product. Ik denk dat lavendel en pepermunt niet storend zijn en juist prettig als het warm is en ik had juist iets nodig voor make-up fixatie. Handig wanneer ik volgend jaar mei weer op vakantie ga naar Gambia (West-Afrika).
  Smile Kit Prodent White Now & Zendium mondwater
De ultieme musthave voor de zomer: een stralend witte lach! Prodent White Now bevat blauw actief schuim met een direct effect: je tanden zien er onmiddelijk witter uit vanaf de eerste poetsbeurt. Maak de mondverzorging compleet met de frisse smaak van het Original Mondwater van Zendium. Beide in een super handig meeneem-formaat.
(Adviesprijs: 1,29 euro per stuk)

Tandpasta en mondwater komen altijd van pas en mini's zijn ook vaak handig om te hebben. Ik ben erg benieuwd naar tandpasta die de tanden werkelijk witter maken. Ik gebruik nu Colgate White, maar merk daar nog weinig verschil van. Misschien dat Prodent dat verschil wel duidelijker laat zien zoals het belooft.

Het is een volle box deze maand en Glossybox heeft mij toch weer overtuigd dat zij de leukste beautybox hebben die ik tot nu toe gehad heb. Leuker dan VIPbox en leuker dan Truly Yours. Ik heb besloten gewoon lid te blijven van Glossybox en af en toe eens te snoepen van een andere beautybox die ik nog niet uitgeprobeerd heb. Hebben jullie nog aanraders? 

2 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad een volle box, maar ik ben niet zo onder de indruk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de spray en de oogschaduw erg leuk, maar de tandpasta en mondwater vind ik niet zo bij zo'n box passen. Maar dat ligt misschien aan mij haha

    BeantwoordenVerwijderen