maandag 18 maart 2013

Opgemaakte Glossybox producten van juni 2012 tot nu

Ik ben sinds juni 2012 abonnee van de Glossybox en ik heb dus in de hele tijd best wel wat producten gekregen en ook al wat opgemaakt. Hier onder heb ik een lijst van de producten die ik in deze tijd op gemaakt heb. Er zijn ook een aantal producten die ik weggegeven heb aan mijn moeder of vriendinnen omdat ik ze niet zo fijn vond of als cadeautje. 

Beschrijving
Weleda - Rosa Mosqueta vitaliserende gezichtscrème light.
Een lichte crème die snel door de huid wordt opgenomen. Verzacht de eerste lijntjes en behoudt de elasticiteit van de huid. Geschikt als dag- en nachtcrème.
(Adviesprijs 16,21 euro / 30ml)

Deze gezichtscrème heb ik op gemaakt en vond ik niet echt fijn. Ik vond voornamelijk de geur erg storend, net zoals bij alle andere Weleda producten. Het is een merk waar ik niet echt fan van ben. Deze komt uit de Glossybox van oktober 2012.

Beschrijving
Ginvera - Green Tea Exfoliating Marvel Gel
Deze twee-in-één exfoliator verwijdert make-up en onzuiverheden en lost doffe huidcellen op. Dit bevordert de opname van je moisturizer en maakt je huid fris, egaal en stralend. De Ginvera Green Tea Marvel Gel is in Azië al 16 jaar de best verkochte exfoliator voor een porseleinen huid.
(Adviesprijs 27,50 /60ml)

Dit was echt een geweldig product. Het rook heerlijk, reinigde mijn huid goed en was makkelijk in gebruik. Het enige nadeel vond ik dat het tubetje maar voor de helft vol zat, of zelfs minder. Deze zat ook in de oktober box.

Beschrijving:
Schwarzkopf Professional - BC Repair Rescue Intense Leave-in Treatment.
Deze leave-in treatment herstelt haar intensief, versterkt de haarstructuur en herstelt de elasticiteit van het haar zonder het te verzwaren. Het haar wordt sterk en soepel met een gezonde glans.
(Adviesprijs 18,30 euro / 200ml)

Ook dit product was perfect. Het werkte super goed en rook heerlijk. Het was een leave-in treatment, dus ik gebruikte het na het douchen en dus ook na de conditioner.


Beschrijving:
De Figs & Rouge balsem is een natuurlijk, multi-tasking wonderproduct voor de huid en mag in geen enkele handtas ontbreken! De balsems zijn geschikt voor zowel de lippen als het gezicht en zijn verrijkt met organische essentiële oliën en pure voedende Shea Butters. (Adviesprijs: 3,95 euro / fullsize)
Dit is mijn aller eerste opgemaakte lippenbalsem. Deze zat in mijn eerste Glossybox, die van juni 2012. Ik vond deze lippenbalsem niet heel erg fijn, omdat de geur me niet aan stond en de structuur van de balm voelde niet prettig op mijn lippen. Het doosje is trouwens wel heel erg mooi.

Beschrijving:
Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash.
Reinig je huid met het zachte schuim van deze face wash. Dit product is zeer zuiverend door de combinatie van het unieke Neem-kruid en traditionele kruiden uit het Himalaya gebied en geheel in lijn met de oosterse "Ayurveda" gezondheids-leer. 
(Adviesprijs 6,95 euro / fullsize) 
 
Mijn meest favoriete face wash tot nu toe! Heerlijk product. De Himalaya face wash zat in de box van juli.
Beschrijving
Anatomicals - Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask.
Een diep reinigend moddermasker voor het gezicht. Geeft een boost aan de bloedcirculatie, reinigt de poriën en zorgt voor een frisse, stralende huid.
(Adviesprijs: 1,95 euro / fullsize)
Dit maskertje zat in de box van november en was op zich best fijn, maar het prikte erg op mijn huid. Daarna was mijn huid wel fijn zacht en schoon, dus het werkt wel, maar ik ben er nog steeds niet over uit of dat prikken juist goed is of niet. Je zou zeggen dat het dan iets doet, maar het kan ook zijn dat het gewoon niet hoort te prikken.

Beschrijving
Dr. van der Hoog - Kant en klaar masker.
Verwen jezelf met dit luxe masker! De maskers van Dr. van der Hoog reinigen, herstellen en zitten boordevol voedende vitaminen.
(Adviesprijs 2,23 euro / fullsize)

Ik vind de maskertjes van Dr. van der Hoog altijd heel fijn en ze werken prima. Ik had de Romantic Roses en dit maskertje rook heerlijk. Deze zat in de januari box.

Beschrijving
Hannah - 24 hour Skin Balancing Crème.
Een crème die dient als rijke conditioner voor de huid. De zijdezachte formule zorgt ervoor dat de huid gevoed wordt, hydratatie ondervindt en beschermd wordt. Dit crème is gemaakt op basis van natuurlijke oliën en Vitamine E. Tevens geeft de crème een mooie natuurlijke glans. Ook deze crème is geschikt voor ieder huidtype. 
(Adviesprijs: 9 euro / fullsize)

Een héééle fijne crème. Ik gebruikte het als een soort dagcrème en dat was prima. Mijn huid voelde heerlijk zacht en geconditioneerd. 

Beschrijving
Indola Innova Color Shampoo.
Innova Color Shampoo verfrist en reinigt gekleurd haar. Verrijkt met kostbaar edelsteenextract en een beschermende UV-filter. Beschermt het haar tegen kleurvervaging en beschadiging van de haarstructuur. Behoud 90% van de kleurintensiteit, zelfs na 30 wasbeurten.
(Adviesprijs: 11,75 euro / 300ml)
 
Een heel erg fijne shampoo. Ik snap niet waarom ik de color shampoo gekregen heb, want ik verf mijn haar niet, maar volgens mij maakt het niets uit. Deze shampoo ruikt erg lekker en mijn haar voelt hierdoor erg zacht aan.

Heb jij al veel producten van Glossybox op gemaakt?

4 opmerkingen:

  1. Ik twijfel heel erg over het wel of niet nemen van de Glossybox. Je krijgt wel waar voor je geld, maar er kunnen ook producten inzitten die je helemaal niks vind. Wel leuk om alles zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap je twijfel. Het is inderdaad zo dat je niet altijd alles krijgt wat je leuk vindt of kunt gebruiken, maar ik moet zeggen dat dat niet vaak voor komt bij mij. En als ik er toch iets bij heb wat ik niet gebruik, dan ruil ik het met iemand of geef het weg als cadeautje.

      Stel dat jij (of iemand anders die dit leest) toch besluit om de Glossybox te nemen, zou ik je dan een uitnodiging mogen sturen per mail? Dan krijg ik daar Glossydots voor (punten waarmee je een gratis box kunt sparen).

      Verwijderen
  2. Leuk zo'n artikel ;) Dat er ook gewoon echt goede producten in de Glossybox zitten is wel heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen