vrijdag 19 oktober 2012

Glossybox oktober

Ik heb 'em een dag later ontvangen dan gewoonlijk, maar hier is'tie dan! De Glossybox van oktober. Hij zit lekker gevuld wat ik helemaal niet erg vind.
 Hier zijn ze uitgestald zodat ze beter te zien zijn.
 Met de kaart waarop de beschrijvingen staan van de verschillende producten.
Rituals is een merk dat op mijn wishlist stond maar er niet afgehaald zal worden, want ik wil nog veel meer producten van dit merk proberen. 
De volume mascara van Rituals is een fullsize en ik ben hier echt heel blij mee, omdat ik veel van deze mascara verwacht. Gelukkig is het een harig borsteltje. Dat vind ik het fijnst omdat een harig borsteltje mijn wimpers beter lijkt te spreiden dan een siliconen borsteltje.

Beschrijving
Rituals - Perfection Volume Mascara.
De intens rijke formule van deze mascara zorgt voor mooie volle wimpers, is zeer gemakkelijk aan te brengen en houdt de wimpers flexibel. Rituals Precious Mineral Make-up bevat natuurlijke mineralen en is verrijkt met pure vermalen edelstenen.
(Adviesprijs 15,50 euro /fullsize)

Pure vermalen edelstenen? Eh? Oké, het zal vast wel nut hebben... Hoe dan ook ben ik heel blij met deze mascara, met of zonder pure vermalen edelstenen.
Ginvera. Het merk ken ik niet, maar klinkt als een duur merk en volgens de kaart is het dat ook. Voordat ik de beschrijving op de kaart las, dacht ik dat het een gezichtscrème zou zijn, maar het is meer een cleanser. In ieder geval is het een gel dat dode huidcellen verwijdert en je gezicht zacht maakt. 
Het tubetje is mooi groen, net als het zakje, maar helaas kan mijn camera de mooie glans en de aparte gloed van het tubetje en zakje niet vastleggen. 

Beschrijving
Ginvera - Green Tea Exfoliating Marvel Gel
Deze twee-in-één exfoliator verwijdert make-up en onzuiverheden en lost doffe huidcellen op. Dit bevordert de opname van je moisturizer en maakt je huid fris, egaal en stralend. De Ginvera Green Tea Marvel Gel is in Azië al 16 jaar de best verkochte exfoliator voor een porseleinen huid.
(Adviesprijs 27,50 /60ml)

Wat een exfoliator is weet ik niet, ik heb nog nooit van dat woord gehoord. Ik weet wel dat het inderdaad een duur merk is. Ik heb een tube van 10ml, dus deel de prijs door 6. Zeg dat mijn tube van 10ml zo'n 4,50 euro kost...
Op de tube staat nog een gebruiksbeschrijving: 
Use daily on dry face with dry fingers. Squeeze a sufficient amount and dot on forehead, cheeks, chin, nose and neck. Massage about one minute. Rinse off with water / facial cleanser.

Nice! Klinkt als iets dat ik graag zo snel mogelijk wil gebruiken.
Een mondspray! Ik heb nog nooit een mondspray gebruikt, behalve die lekkere zure snoep mondspray die ik als kind wel eens kreeg als we op de kermis waren. Ik ben blij dat ik het eens kan uitproberen.

Beschrijving
Anatomicals - Snog me senseless, Breath freshener.
Een handige mondspray met een vleugje kaneel, die ervoor zorgt dat je in no-time weer fris en minty ruikt!
(Adviesprijs 3,95 euro / fullsize)

Dit is een potje van 15ml en ik denk dat je er wel even mee voort kunt.
Ik heb gehoord dat dit merk geweldig is en ook dit merk stond op mijn wishlist. Mijn gedachtenwishlist dan wel, maar wishlist is wishlist. Net zoals het merk Rituals en nog heel veel andere merken die ik nog nooit geprobeerd heb. Het zijn er best wel veel, dus ik ga er een keer een apart artikel over schrijven. Ik had in mijn hoofd genoteerd: "Burt's Beeswax wil ik een keer proberen, maar wanneer weet ik nog niet."
De tijd is gekomen: het zit in de Glossybox. Yeah. Waar de Glossybox al niet goed voor is!

Beschrijving
Burt's Bees - Beeswax Lip Balm.
Burt's Bees is de grootste natuurlijke cosmeticalijn van Amerika. Alle producten van Burt's Bees zijn vrij van parabenen en glycol. De ingrediënten zijn natuurlijk en niet getest op dieren.
(Adviesprijs 3,95 euro / fullsize)

Er zit wel vaak lippenbalsem in de Glossybox, maar dat vind ik helemaal niet erg, want ik gebruik het vaak en zeker nu het wat kouder begint te worden naarmate de herfst herfstiger wordt en de winter nadert. 
Yes E.L.F.! Shit wimperkruller. Tja, dat had voor mij niet gehoeven, want ik gebruik nooit een wimperkruller en vind het ook helemaal niet nodig. Het merk E.L.F. vind ik echt goed, ik heb er wat make-up van, maar de wimperkruller had voor mij niet gehoeven. Misschien dat ik er iemand anders mee blij kan maken in een cadeaupakketje. Of ik ruil het met iemand.

Beschrijving
ELF - Wimperkruller.
Deze innovatieve wimperkrultang heeft een speciale vorm die geschikt is voor elke oogvorm. Het rubberen kussentje geeft de juiste druk om de wimpers natuurlijk te krullen zonder deze te beschadigen.
(Adviesprijs 1,00 euro / fullsize)
En als laatst de Weleda Wild Rose gezichtscrème. Ik ben niet zo fan van Weleda. Niet vanwege de kwaliteit, want die is top, maar vanwege de geur. Ik vind de geuren veel te sterk en doordringend, het blijft te lang hangen waardoor ik me er aan ga irriteren. Toch wil ik deze gezichtscrème wel proberen, want misschien dat deze meevalt vergeleken met de bodylotion die eerder in de Glossybox zat, maar anders geef ik deze weg aan iemand die er wel blij mee is.

Beschrijving
Weleda - Rosa Mosqueta vitaliserende gezichtscrème light.
Een lichte crème die snel door de huid wordt opgenomen. Verzacht de eerste lijntjes en behoudt de elasticiteit van de huid. Geschikt als dag- en nachtcrème.
(Adviesprijs 16,21 euro / 30ml)

Ik heb de 7ml en ben benieuwd of het fijne crème is.

De Glossybox van oktober vind ik zeer geslaagd. Ik ben er echt blij mee en er zit veel in dat ik zal gebruiken met plezier. 
Mijn favoriete product van deze maand is denk ik de Rituals mascara.

Heb jij dezelfde inhoud, of heb jij een andere versie?

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Leuk! Als je besluit lid te worden, vind je het dan goed als ik jou een uitnodiging stuur via email en je via die link lid wordt? Dan krijg ik 200 Glossydots...

      Verwijderen