woensdag 6 februari 2013

Shoplog Action 6 februari 2013

Ik moet eens van die Action-verslaving af komen. Iedere keer als ik daar binnen wandel, laad ik mijn mandje vol met spulletjes die ik eigenlijk niet nodig heb. Ik ging voor 2 lampjes en ik kwam terug met de lampjes en wat hier boven op de foto staat. Behalve het spiegeltje had ik de rest eigenlijk niet echt nodig. Gewoon luxe artikelen, maar wel leuk en lekker!
Ik had een spiegeltje nodig dat vergroot, zodat ik mijn wenkbrauwen beter kan epileren. Ik zag dit spiegeltje voor 2,49 euro bij de badspullen staan en dit spiegeltje vergroot 3 keer. Daarbij komt ook nog dat het een zuignap heeft waarmee je het spiegeltje aan de muur van de badkamer kunt plakken (ik vraag me af hoe lang het zou blijven hangen, ik ga het maar niet uitproberen), maar je kunt het ook gewoon neer zetten zoals hier op de foto. Dat vind ik veel handiger. En veiliger. 
Hoewel het spiegeltje maar 2,49 euro kost - geen geld, dus - heb ik geen zin om weer een nieuwe te kopen als de zuignap toch niet zo goed werkt als het zou moeten.
Mijn kauwgompjes waren op, dus ik had nieuwe nodig. Deze Stimorol freshmint 5x10 kostte 1,19 euro. Niet duur dus. En tja, de noodles en stroopwafels zijn niet nodig, maar wel lekker! Noodles kip 0,24 euro (de goedkoopste noodles die ik ooit gekocht heb, en ze zijn zeker zo lekker als de YumYum) en de Mandemakers stroopwafels 10 stuks kostte 1,19 euro. Ik ben echt dol op stroopwafels. En ik vind dat wij als Nederlanders trots mogen zijn op de stroopwafels.
Deze oogschaduw duo potlood met puntenslijper heb ik ooit eerder gekocht, maar in de kleuren wit en peach. Die beviel me wel, dus besloot ik deze 2 tinten bruin te kopen. Helaas hebben deze potloden geen naam of nummer, of ik kijk niet goed. De potlood kostte 0,75 euro.
En als laatst de twee MAX Make-up Eyeshadow Palettes. Links heb ik de Nude 03 en rechts de Full Color 02. Er zitten 18 kleuren op iedere palette en naar mijn ervaring zijn de baked eyeshadows van MAX Make-up erg goed. 
 Hier beide zonder verpakking en beide gesloten.
En hier beide open. Links de Nude en rechts de Full Color. Helaas is de fuchsia roze van de Full Color palette gedeukt, maar gelukkig niet kapot. Nu heb ik wat meer mogelijkheden om ooglooks te maken en wat inspiratiefoto's van de ooglooks van de vorige post te gebruiken als voorbeeld.
De palettes kostten per stuk 1,49 euro. Super goedkoop dus! 

Heeft iemand al goede ervaringen met deze oogschaduwpalettes? 

6 opmerkingen:

  1. Mooie aankopen. Ik heb al ervaring met de oogschaduwpalette ja. Heb een review staan op mijn blog dan kan je een kijkje nemen. Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog Action is echt super goedkoop!
    ben benieuwd naar die oogschaduw paletten komt er nog een review over?:)

    Liefs Wendy
    www.proudbeauty.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog nooit make-up van de action gekocht maar ik hoor er steeds meer goede dingen over. Misschien moet ik dan toch eens wat oogschaduw meenemen als ik nog eens ga.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love the action
    Ik heb zelf ook een blog,
    neem een kijkje en vertel wat je er van vindt.

    BeantwoordenVerwijderen