maandag 4 februari 2013

Liebster Award!Ik heb nooit eerder van de Liebster Award gehoord, totdat ik plotseling genomineerd werd door Hannelore. Dus bij deze: hartelijk bedankt Hannelore voor het nomineren van mijn blog. Ik vat dat op als een mooi compliment!

Bij het woord "Award" werd mijn aandacht meteen getrokken. Ik was verbaasd dat iemand mijn blog gewoon genomineerd heeft (wow!!!), dus ik wilde dan ook wel graag weten waarvoor dan precies en daarom ging ik op onderzoek uit.

De Liebster Blog Award is een origineel initiatief om nieuwe blogs te ontdekken en de bloggers wat persoonlijker te leren kennen. Daarnaast is het natuurlijk een heel mooi en sympathiek gebaar om iemand te complimenteren door middel van dit leuke Liebster Award. Het maakt niet uit om wat voor soort blog het gaat en je kunt iedere blogger nomineren, als je maar wel rekening houdt met de spelregels. Deze gaan als volgt:
 • De blogger die jou genomineerd heeft even met een linkje in je blogpost benoemen (zoals ik hier boven ook met Hannelore gedaan heb, klik maar eens op haar naam)
 • 11 random facts over jezelf vertellen
 • 11 vragen beantwoorden die de genomineerde voor je bedacht heeft
 • als laatst: 11 bloggers nomineren en 11 nieuwe vragen voor hen opstellen

  11 random facts over mij:
 1. Ik word vaak veel jonger geschat dan ik ben door mijn lengte. Ik ben bijna 23 en ben 1.52m (ik moet dus vaak ook mijn ID-kaart laten zien wanneer ik drank wil kopen).
 2. Ik ben dol op katten. Ik hou zoveel van mijn kat dat ik hem niet eens meer echt als huisdier zie, maar meer als familie.
 3. Ik heb een jaar in Gambia (West-Afrika) gewoond toen ik 10 jaar was.
 4. Ik heb talent voor toneel en dans, maar ben vreselijk slecht in zingen wat ik heel erg jammer vind, want ik vind het wel leuk om te doen. Als ik mijn eigen stemgeluid zou kunnen verdragen.
 5. Ik ben 6 jaar en ruim 2 maanden samen met mijn vriend
 6. Ik ben bang voor spinnen.
 7. Ik loop bijna altijd op hakschoenen.
 8. Ik heb een hekel aan herfst en winter en dol op de lente en zomer.
 9. Ik lust geen slagroom.
 10. Ik heb een navelpiercing. 
 11. Ik kan heel goed eyeliner aanbrengen op mijn rechter ooglid, maar op mijn linker is dat een ramp.

  De 11 vragen van Hannelore:
Waarom ben je begonnen met een blog? 
Eén van mijn grootste hobby's is schrijven. Daarnaast ben ik altijd dol geweest op tijdschriften lezen en artikelen schrijven. Zo schreef ik op de middelbare school heel lang met veel plezier voor de schoolkrant. 
Toen mijn interesse voor beauty(producten) groeide, ging ik via internet steeds meer op zoek naar informatie waardoor ik uiteindelijk op verschillende beautyblogs belandde. De allereerste blog waarop ik terecht kwam was van Teskuh en zij heeft mij zo geïnspireerd dat ik ook een blog ben begonnen. Ik haal erg veel voldoening uit het bijhouden van een blog en vind het heerlijk om nieuwe onderwerpen te bedenken en bezig te zijn met het schrijven van teksten, fotograferen van producten en die vervolgens beoordelen naar mijn eigen mening. En natuurlijk ook het schrijven over mijn interesses en mijn persoonlijk leven is erg leuk. Ik hoop anderen net zo te inspireren als bijvoorbeeld Teske bij mij gedaan heeft.

Als je maar drie producten bij je kon hebben op een onbewoond eiland, welke zouden dit zijn? 

Oei dit is een lastige. Ten eerste shampoo. Ik voel me erg smerig als mijn haren vettig zijn en dan moet ik ze kunnen wassen. Het maakt mij eigenlijk niet echt uit welk merk, als het maar fatsoenlijke shampoo is.
Ten tweede tandpasta. Ik zou echt niet op een onbewoond eiland willen zitten zonder mijn tanden te kunnen poetsen. Ik ben altijd bang dat ik gaatjes krijg of erger, ontstekingen of iets dergelijks. Het liefst Prodent of Aquafresh.
Ten derde lippenbalsem. Ik ben erg verslaafd aan lippenbalsem en als ik denk aan een onbewoond eiland, zie ik voor me een eiland vol palmbomen, een wit zandstrand met een prachtige blauw-turquoise zee en natuurlijk zon. Veel zon. En dan wil je geen schrale en kapotte lippen met dat zoute water en de zilte zeelucht. Mijn favoriete lippenbalsem tot nu toe is denk ik toch wel die van Kiehl's die een paar maanden geleden in de Glossybox zat.

Wat is je grootste droom? 
Dat ik gelukkig ben samen met mijn mannetje, later met twee kindjes (meisje en een jongetje), een prettig ruim huis met een zwembad en een mooie tuin en genoeg geld om van te rentenieren, zodat we allebei niet hoeven te werken voor ons geld en we lekker kunnen genieten van ons gezinnetje en lekker vaak op vakantie kunnen.

Welk make up product gebruik je het meest?
Hmm... Ik twijfel tussen mascara of lipgloss. Ik zie lippenbalsem meer als verzorgingsproduct, dus die reken ik dan eventjes niet mee. Ik denk dat ik dan toch mascara moet noemen, want ik heb vaker wel mascara en geen lipgloss op dan wel lipgloss en geen mascara. Op dit moment gebruik ik het meest de lipgloss Pageant Princess van E.L.F.
 
Bij welk liedje draai je de volume knop helemaal open en zing je luidkeels mee?

Army of me van Björk! Ik kan helemaal losgaan met dat nummer. Ook al kan ik niet zingen. Ik vind Björk en haar stem zo stoer dat ik me tijdens het zingen van dat nummer gewoon inbeeld dat ik haar ben en dan ga ik vanzelf denken dat ik wel kan zingen. Lekker gevoel is dat hihi.
 
Mocht je één wens doen, wat zou deze dan zijn? 

Meerdere wensen kunnen doen, want ik kan daarin moeilijk keuzes maken.
 
Wat is jouw beste eigenschap? 

Empathie, denk ik. Ik heb een sterk inlevings- en voorstellingsvermogen waardoor ik erg sterk kan meeleven met andere personen. Ik kan me goed voorstellen hoe personen zich kunnen voelen in bepaalde situaties en op die manier kan ik denk ik de juiste vragen stellen, luisteren en vervolgens de persoon steunen en helpen. Vandaar dat ik Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener wil worden.

Heb jij een rolmodel? Zo ja, wie?
Ieder persoon heeft meerdere belangrijke rolmodellen. De belangrijkste rolmodellen die je ooit in je leven zult hebben, zijn je ouders. Mijn ouders hebben mij opgevoed en zullen voor mij altijd bijzonder belangrijk zijn en zij staan dicht bij mijn hart. 
 
Heb je naast bloggen nog andere bezigheden?

Ik ben dol op boeken lezen, films kijken, knuffelen met mijn kat, knuffelen met mijn vriend, tekenen en joggen. En als ik tijd en geld heb reizen.
 
Wat is jouw guilty pleasure?

Ik vind het heerlijk om in mijn huispak met een dekentje op de bank te liggen met een boek, een kop thee en mijn kat op schoot. Ik kan daar altijd van genieten, wat voor weer het ook is, behalve wanneer het hartje zomer is. Al is het buiten 20 graden, dan nog kan ik er van genieten om op de bank onder een dekentje te liggen (maar dan wel een dunner dekentje dan in de herfst of winter).

Waar ben jij het meeste trots op?
Ik kan met trots zeggen dat ik trots ben op wie ik ben als persoon. Maar ik ben net zo goed trots op mijn vriend, mijn familie (en daaronder reken ik ook mijn kat) en vrienden. En natuurlijk ben ik trots op alles wat ik bereikt heb waar ik hard voor gewerkt heb, zoals mijn diploma's en rijbewijs.


De 11 mensen die ik genomineerd heb zijn:
 1. Glamourmoes
 2. Paola
 3. Priscilla
 4. Michella
 5. Anouschka
 6. Lisa
 7. Laura
 8. Tessa
 9. Lotte
 10. Vera
 11. Isabella

  De 11 vragen die ik voor hen opgesteld heb:
  1. Wat is jouw favoriete make-up merk en waarom?
  2. Hoe lang ben jij al bezig met bloggen?
  3. Wat is je grootste hobby?
  4. Wat is jouw grootste verslaving op dit moment?
  5. Heb je ooit in een beschamende/gênante situatie gezeten? Zo ja, wat dan?
  6. Hoe ziet jouw leven er uit over 10 jaar?
  7. In welke volgorde breng jij je make-up aan en hoe lang doe je daar dan over?
  8. Als je nog maar 1 make-up product in je leven zou mogen gebruiken, welke is dat dan?
  9. Wie is jouw favoriete blogger en waarom?
  10. Wat voor werk/opleiding doe je?
  11. Wat ging er het eerst door je heen toen je las dat je genomineerd bent voor de Liebster Award?

2 opmerkingen:

 1. Ahhh, wat is dit tof! Super leuk joh, dankje. Ik zal hem binnenkort eens ''invullen''. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen en dat je mij getagt hebt natuurlijk! Ik zal hem binnenkort gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen